Médiaajánlat

 

LÁTOGATOTTSÁGUNK

Látogatottsági adataink hiteles forrásból származnak (Google Analytics), kérésre elküldjük azokat!

Jelenlegi stádiumban több, mint havi 100 EZER oldalletöltésünk van, olyan személyektől, akik
KIFEJEZETTEN BUDAPESTI LOKÁCIÓBÓL ÉRKEZŐ, AUTÓS OLVASÓK:

Oldalletöltési statisztika

Facebook bejegyzés elérésünk HETENTE: több, mint 100 EZER fő, akik
KIFEJEZETTEN BUDAPESTI LOKÁCIÓBÓL ÉRKEZŐ, AUTÓS OLVASÓK:

HETI Facebook elérésünk

JELENLEG ÉRTÉKESÍTHETŐ FELÜLETEINK

 

1.
Cikk-közi, cikk-végi felület

Amit jelenleg bevezető áron ajánlunk és ár-érték arányban a legkedvezőbb, az a cikk-közi, cikk-végi hirdetési felület! Példáért kattints ide! – Jelenleg kb. havi 90.000 alkalommal töltik le ezen cikkoldalainkat!

Mi ez???

Minden cikkünk alján, vagy igény szerint akár közepén egy szürke keretben megjelenő, általad kívánt, cégét tükröző kép és szöveg, a weboldaladra mutató linkkel! Cikkeink főként a legnagyobb közösségi oldal, a Facebook segítségével terjednek! Bevezető áron, igen olcsón kínáljuk ezt a felületet!

Ára jelenleg 9.900 Ft/hét

 

2.
Szervizajánló menüpontban kiemelés

Ajánljuk figyelmedbe a honlapunk tetején elérhető szervizajánló menüpontot, ahol szintén kiemelheted cégedet a lap tetején, így keresés nélkül, felül megjelensz!

Ára jelenleg: 2.000 Ft/hét

 

Bármi kérdés, hírdetésfelvételi igény esetén kérjük írj nekünk itt!


MIÉRT NÁLUNK HIRDESS?

Azt gondolod, hogy a papír alapú média már nem hatékony és inkább az online világban szeretnéd terjeszteni céged? Jó helyen jársz, de hidd el,

az online média területén sem mindegy, hogy hol hirdetsz!

Mindig törekedj rá, hogy olyan oldalon szerepeljen hirdetésed, ahol hiteles információkat kapnak az olvasók! Ez azért fontos, mert a leendő vevőid, tudat alatt hiteles helyről szeretnek információt kapni arról, hogy mit-hol vegyenek!

 

A MI CÉLUNK
egy hiteles, információmegosztó portál üzemeltetése, szerkesztése, ami a kicsi, esetleg induló vállalkozásoknak megfizethető, de mégis hatékony felületeket tud kínálni a hirdetőknek, a nagyobb tematikus hírportálokkal ellentétben!

ÜGYELÜNK A HIRDETÉSEK MINŐSÉGÉRE IS!
Nálunk a hirdetésed nem fog megjelenni potencianövelő, vagy egyéb, pl. túlsúlyos hölgy úszógumiját rángatva eladni akaró súlycsökkentő tabletta Google Adsense reklámja mellett!

 

Bármi kérdés, hírdetésfelvételi igény esetén kérjük írj nekünk itt!

 

OSZD MEG OLDALUNK ITT: